maandag 9 juni 2014

NOTD #6: Minty Nails


Vergeef mij dearies... Gisteren was het ineens maandag zonder dat ik het zelf besefte. De examens en de extra vrije dag deden geen goed aan mijn toch al zo fantastische organisatietechnieken. Daarom heb ik voor jullie vandaar een ietwat kleiner postje. Vrijdag zijn de examens gedaan dus hopelijk heb ik vanaf dan wat meer tijd. 


Zie hier mijn lievelingslakje van de laatste maand. De laatste tijd laat ik mijn nagels nogal vaak naakt maar als ik dan toch naar een lakje grijp is het deze van Models Own. De kleur Apple Pie is een mintgroen lakje, helemaal on trend dus. 
Ik moet zo'n 3 lagen aanbrengen voor het volledig dekkend is, maar het resultaat mag er wel wezen. Het lichtgroen laat mijn (licht)bruine huidskleur mooi uitkomen en tjah ik ben er gewoon verliefd op. 
Het grappige aan dit lakje is dat het een geur heeft en die blijft ook hangen... Het ruikt echt gewoon naar appel kinderparfum. (jullie weten wel wat ik bedoel zeker?) Persoonlijk is het niet zo mijn ding die geurende nagellak, maar wel iets grappig... 
Het grootste nadeel vind ik wel de houdbaarheid. Met heel veel geluk kan ik hem zonder ongelukken 3 dagen op mijn nagels houden. Dit dan wel als ik heel hard oplet wat ik doe. Nuja voor 8euro moet ik ook geen hoogstaande kwaliteit verwachten zeker? Ik lak wel rustig door tot hij op is.

8 euro bij BeautyQueen

Xx Aurelie

2 opmerkingen:

  1. haha wel gek dat het een geur heeft, speciaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kleurtje! Ik heb ook een lakje van Revlon dat naar perzik ruikt, erg apart haha :D

    BeantwoordenVerwijderen