zondag 30 maart 2014

Evening Skincare Routine


Ja, jullie zien het goed, mijn avond routine is nog uitgebreider dan die van 's ochtends... Woops... Dat komt ook omdat dit echte verwenmomentjes zijn voor mij, mijn huid schoon maken en dan allerlei smeerseltjes om ze zo goed mogelijk te laten voelen zodat ik gerust in mijn bedje kan kruipen. De dag erna sta ik dan op met een heerlijk zacht velletje.

Ik start met Bioderma's Miccellaire water om mijn make-up eraf te halen. Het is een zachte reiniger die ook door vele make-up artists gebruikt wordt. Ik haal er met enkele watjes alle vuil mee van mijn gezicht, inclusief mijn oog make-up.
Ik geloof sterk in dubbel reinigen: 1 keer om de make-up eraf te halen en één keer om de huid echt te reinigen. Na de Bioderma ga ik aan de slag met de Clarisonic in combinatie met purity made simple. Mijn mening over de clarisonic konden jullie hier al lezen en over de purity made simple ben ik er nog niet helemaal uit. Dit is mijn recentste toevoeging aan mijn skincare en er is heel wat rond te doen op andere blogs. Ik vind dit momenteel een goede cleanser, maar hij heeft me niet overdonderd. Een creamcleanser die zijn werk doet maar voor mij niet meer.  
Na het reinigen kan het verwennen beginnen met eerst natuurlijk Het Caudalie SOS Thirst Quenching Serum en de Kieh's creamy eye treatment die jullie beiden al zagen voorbij komen in mijn Morning Skincare Routine.
Daarna volgt het Kiehl's Midnight Recovery Serum. Dit is opnieuw een echt cultproduct en in tegenstelling tot vele anderen die ik uitgeprobeerd heb is deze echt elke cent waard. Hij ruikt naar lavendel, wat ik op zich al een pluspunt vind: heerlijk kalmerend zo net voor het slapengaan. Direct na het eerste gebruik merkte ik al een verschil in mijn huid: ze is zachter, wondjes genezen vlugger, steviger, acne verdwijnt als sneeuw voor de zon. (een beetje overdrijven mag ook hè) Een echte aanrader.
Als laatste stap natuurlijk een moisturiser en op dit moment is dat de Hydrance Optimale Légère van Avène. Deze crème is iets rijker dan die die ik 's ochtends gebruik maar dat mag wel voor 's avonds.
Na al deze stappen sta ik 's morgens op met een heerlijk gevoed en zacht velletje, helemaal klaar om het vuil van de komende dag te trotseren. 

Xx Aurelie

2 opmerkingen:

  1. Oh I LOVE Bioderma! I always wipe as much makeup off as I can with it as well! I also use a dry oil at night, and I'm on my second or third pot of the Nuxe honey balm!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I even use bioderma to take off my eye make-up ;) what dry oil are you using at the moment? I'm looking for some new additions (the clarins oil is waiting to be tested) I just love the texture of the nuxe lipbalm (I'm already ending my second one, woops)

    BeantwoordenVerwijderen